LEVERING

Ukentlige Leveringstider Og Bestillingsfrister.

  • Postnummer 0001-9999 ordrer blir sendt på mandager (leveringstid er 1-3 dager).
  • Lokale ordrer (Oslo Regionen) blir levert på søndager mellom 14-22.
  • Bestillingsfristen er kl 09.00 på sending/levering dagen.
  • Hvis du bestiller etter fristen, vennligst ta kontakt med oss for prioritering av sendingen/leveringen
  • Frakt med levering på døra er 199,-

Hjemmelevering

Se om vi leverer til deg

Hva er leveringstiden?

Bruk søkefeltene ovenfor for å finne informasjon om mulighetene for levering hjem til deg og tider for henting i ditt område. Leveringsdagen oppgis ved bestilling. For henting har vi angitt tidsrammer for hvert hentested. Gå til kartet over hentesteder for mer informasjon.

Må jeg være hjemme for levering?

Nei. Sjåføren setter leveransen ved inngangsdøren hvis du ikke er hjemme. Hvis du har noen spesielle instruksjoner for levering, skriver du dem i kommentarfeltet når du bestiller. Maten leveres i en forseglet isoporeske fylt med tørris/ispakker. Isolasjonen gjør at pakken kan ligge i skyggen i opptil 6 timer (gjelder ikke Stavanger og Jæren). For Stavanger og Jæren leveres maten i en pappeske fylt med ispakker, som kan ligge i skyggen i opptil 2 timer.

Hvordan fungerer hentestedene?

Som et alternativ til hjemlevering du kan også få maten levert til et av våre hentesteder. Vær oppmerksom på at leveransen til hentestedene skjer på faste dager. Du kan få mer informasjon ved å bruke kartet ovenfor. Hentestedene våre har ikke fryseanlegg, og du må hente maten i åpningstiden på den angitte leveringsdagen.

Hva skal jeg gjøre med isoporkassen?

Vi foreslår at du leverer isoporkassene til gjenvinningsstasjoner, eller følger kommunens regler for avhending av isopor. For kunder som får maten levert hjem i visse områder i Stavanger og Jæren, kan vi hente isoporkassene dine i forbindelse med neste levering. Vær oppmerksom på at vi bare henter rene kasser til gjenvinning.

Jeg bor i blokk/bygård – får jeg maten levert på døra?

Ja. Vennligst spesifiser at du bor i blokk eller bygård, i kommentarfeltet, og sørg for at mobilnummeret ditt er oppdatert. Vi ringer på ringeklokken ved hovedinngangen, og ringer deg på mobilen hvis ingen svarer.

Hva skjer hvis dere av en eller annen grunn ikke får levert pakken?

For pakker sendt med Bring leveres de til nærmeste postkontor. Da er det ditt ansvar å få hentet pakken. For pakker levert til Stavanger og Jæren må pakken hentes i åpningstiden hos oss i Vollveien 38, 4354 Voll.