LEVERING

Ukentlige Leveringstider Og Bestillingsfrister.

  • Bestill før søndag kl. 09.00 for levering til sentrale områder mellom Skien og Halden (faste leveringer på søndager mellom 10-22).
  • Bestill før mandag kl. 09.00 for Bergen og Stavanger (faste leveringer på onsdager mellom 17-21).
  • Bestill før mandag kl. 09.00 for postnummer utenfor nevnte områder (leveringstid er 1-4 dager).

Hjemmelevering

Se om vi leverer til deg

LEVERING SPØRSMÅL:

Hva er leveringstiden? Vennligst bruk søkefeltene ovenfor for å finne hjemleveransen mulighet og henting stedene i ditt område. Du vil bli varslet om estimert leveringsdato etter ordren er registrert og bekreftet. Vi anbefaler at du skal laste ned Posten app for IOS eller Android for nøyaktig pakkesporing.

For henting har vi en angitt tidsrammer for hvert hentested. Vennligst bruk hentesteder kart for mer informasjon. For postnummer utenfor Oslo regionen, Bergen og Stavanger, leveringstiden er mellom 1-4 dager fra sendingstidspunkt. NB. Pakkene er forhåndsmeldt og dette betyr ikke at pakken er sendt fra oss ennå. Vi sender info om sendingen både på e-post og mobilen via Posten. Vi leverer til Oslo Regionen (Skien - Sarpsborg) på søndager mellom 12-23. Og til Bergen og Stavanger, vi leverer på onsdager mellom 17-21.

 Hva koster leveringen?  Pris per levering avhenger av område og ligger på mellom 99,- og 249,- (inkludert en isoporeske for post sendingene), for tillegg esker/pakke prisen er 69,-.

Må jeg være hjemme for levering? Nei. Vår sjåfør vil sette igjen leveransen ved inngangsdøren hvis du ikke er hjemme. Hvis du har noen spesielle instruksjoner, skriv dette i kommentarfeltet når du bestiller. Maten leveres i et forseglet isopor eske fylt med tørr is / is pakker, som gjør det mulig å ligge i skyggen i opptil 6 timer (gjelder ikke lokale leveringene). Maten leveres i et papp eske fylt med is pakker, som gjør det mulig å ligge i skyggen i opptil 2 timer (gjelder lokale leveringene)

 Hvordan fungerer hentestedene? Som alternativ til hjemme levering du kan også få maten levert til en av våre hentesteder. Vær oppmerksom på at leveransen til hentestedene skjer på faste dager. Du kan få mer informasjon ved å bruke kartet ovenfor. Våre hentesteder har ikke fryseanlegg, og du må hente maten på den angitte leveringsdagen eller i åpningstider.

Hva skal jeg gjør med isoporkassen? Vi foreslår at du kaster isoporkassene bevisst. 

Jeg bor I blokk – får jeg maten levert på døra? Ja. Vennligst spesifiser dette I kommentarfeltet, og hold oppdatert din mobil nummer. Vi skal bruke ringeklokka i hovedinngangen, hvis ingen svarer, vi skal ringe deg på din mobil.

Hva skjer hvis fra et eller annen grunn vi kan ikke leverer? For pakker sendt med Bring, pakkene blir levert til nærmeste postkontor. Dette er din plikt å få hentet pakken. For pakker levert til Vestfold og Buskerud Drammen-Holmestrand-Horten-Tønsberg-Porsgrunn-Sandefjord-Skien Asker-Oslo-Moss-Fredrikstad-Halden, pakken må hentes hos oss i Kaarbyveien 39, 3092 Sundbyfoss i åpningstider.