5 fordeler med matlevering

“Din slabbedask” tenker kanskje folk når du sier at du bestiller mat hjem. Eller er det kanskje du som tenker det om andre som bestiller mat levert på døren? Uansett hvilket scenario som passer deg best, kan vi meddele at matlevering ikke behøver å bety at du er lat eller spiser dårlig. Nei nei, matlevering fra oss kommer med en rekke fordeler, og hvis du er nysgjerrig på hva slags fordeler dette er finner du fem av dem rett nedenfor.

1.Perfekt for en hektisk hverdag

Tren og Mat tilbereder, pakker og leverer måltider som består av gode, næringsrike ingredienser som er klare på bare få minutter. Med et lager av våre ferdige retter har du mat tilgjengelig i løpet av kort tid. Perfekt for de hektiske dagene du bare har 20 min på å få i deg noe før det er ut av døra og videre til neste aktivitet.

2.Slipper å dra på butikken

Noen dager – og det trenger ikke være en stressende dag en gang – så frister det bare ikke å dra på butikken. Jeg har simpelthen ikke lyst til å måtte interagere med andre mennesker eller snike meg mellom alle som står i grønnsaksavdelingen, for ikke å snakke om køen som fort oppstår under rush-tid.. Føler du det også sånn innimellom? Da kan nemlig matlevering på døra være det perfekte alternativ! Har du bestilt mat for en lengre periode vet du også at du har måltider å spise de dagene du ikke ønsker å måtte ta turen ut til butikken.

Det spiller ingen rolle om du holder til i Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen, vi tilbyr matlevering til hele Norge!

3. Gått tom for ideer til måltider

Har du også tidligere hatt noen faste måltider du ofte lager? Det er ikke alltid det er så lett å komme opp med nye variasjoner, og kanskje krever det ekstra innsats om det er spesifikke porsjonsstørrelser og makroinnhold du skal ha i deg. Da min venn, er ferdige tilberedte retter fra Tren og Mat perfekt! Vi har over 50 ulike retter å velge mellom og garantert noe du ikke har prøvd før. Bestiller du matlevering fra oss kan du enkelt legge opp til å få i deg variert mat med riktig næringsinnhold.

4. Beregner inntaket

Som jeg var inne på i avsnittet over, vil matlevering fra Tren og Mat tillate deg å legge opp en matplan som inneholder kaloriene du behøver. Ferdige retter betyr også at ingrediensene er veid samtidig som det er tatt høyde for ulike behov for karbohydrater, protein og fett. Når du klikker deg inn på en av våre retter ser du en enkel oversikt over antall gram og totale kcal beregninger for matrettene med variasjoner for små til store porsjoner. Du har med andre ord alt du trenger for å kunne regne ut eksakt næringsinntak.

5. Unngår fristelser

Hvor lett er det ikke å skeie ut om du ikke har måltider enten planlagt eller ferdig tilberedt? Jeg snakker om alle fristelsene som finnes på butikken. La oss si at du har bestemt deg for å spise laks, men så – der i butikken står det en smakstest-stand. Oi oi, en ny oppskrift som smakte utrolig godt! Ja, kan jo alltids spise laks i morgen tenker du og kjøper inn til en annen rett. Neste dag har du heller ikke lyst på den laksen etter en lang arbeidsdag og kjøper med en frossenpizza. Jeg sier ikke at dette aldri er lov, men hvis du har fått mat levert hjem blir det også enklere å spise det du hadde planlagt.

Lyst til å bestille matlevering på døra? Vi leverer til Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo og resten av Norge!