Sporsmal og svar | BESTILLINGER - TrenogMat.

BESTILLINGER

1. Hva gjør jeg hvis jeg har fått levert ufullstendige måltider eller måltider det er noe feil med?

Hvis du oppdager et problem med bestillingen din, ber vi deg melde fra om dette på e-post til post@trenogmat.no innen 24 timer. Vi vil ikke kunne behandle eventuelle problemer som rapporteres etter denne tidsrammen. Vennligst legg ved bilder og oppgi så mange detaljer som mulig når du rapporterer eventuelle problemer.

2. Kan jeg velge en fremtidig leveringsdato?

Ja. Vennligst spesifiser dette i kommentarfeltet. Leveringsdatoene er knyttet til våre faste leveringsdager eller utsendingsdager.

3. Hva er bestillingsfristen?

Bestillingsfristen er kl. 09.00 på torsdag. Utvaglte områder kan bestillingfristen bli annerledes. Velg riktig alternativ i kassen.

4. Kan jeg bruke rabattkoden etter at jeg har sendt inn bestillingen?

Nei, dessverre. Etter at ordren er registrert, dette er ikke mulig å endre bestillingen eller betalingsalternativene. Sørg for å bruke rabattkoden neste gang du bestiller fra oss.

5. Hva om jeg har matallergi?

Vi følger strenge praksiser og gjør vårt beste for å unngå krysskontaminering, men vi kan ikke garantere at måltidene dine er helt fri for allergener.
Matallergi kan gi alt fra milde til alvorlige reaksjoner. Vi oppfordrer deg til å være oppmerksom på ingredienslisten når du bestiller Trenogmat-måltider, da noen av våre signaturmåltider inneholder vanlige allergener som peanøtter, nøtter, melkeprodukter og hvete. Hvis du har noen form for matallergi, oppfordrer vi deg til å kontakte oss på forhånd – vi svarer gjerne på spørsmål om maten vår og kan gi deg nærmere informasjon om hvilke måltider som er frie for ulike allergener.

6. Har dere allergen/intoleranser produkter?

Vi har flere slike. Vi anbefaler deg å bruke filteret på meny side. Sørg for å nå ut for å finne ut hvilke alternativer som er fri for allergener eller intoleranser fra vår meny. 

7. ABONNEMENT

Vi tilbyr også abonnementer der du kan få levert maten en gang i uken, annenhver uke eller en gang i måneden. Hvis du registrerer deg for et abonnement, trekkes prisen fra kortet ditt fom. dagen abonementet er oppretet. Hvis du ikke fornye abonnementet ditt ved valgt periode, og betaling er ikke mottat i tide, vi sender ikke pakken. Du kan velge å kansellere eller pause på sendingene knyttet til abonnementet ditt, via brukerkontoen din  eller via mail : post@trenogmat.no NB! Det er ingen bindingstid og du kan velge å bestille bare en gang hvis ønskelig.

8. Hva er holdbarheten?

Måltidene er holdbare 6 mnd. fra pakkedato og en minst en måned fra levering. Maten skal oppbevares til -18C. Dersom maten tines, er holdbarheten 5 dager 0-4C.

9. Hvilke ingredienser bruker dere?

Vi bruker norsk kjøttvarer leveret fersk av Nortura og vi prioriterer bruk av lokale ferske ingredienser. Maten er tilberedt av ekte kokker etter hjemmelaget vis i vår produksjonskjøkken som er lokalisert på Vestfold. Produksjonen er EFTA godkjent med nr 2701. 

10. Hvordan beregne dere næringsinnholdet?

Vi bruker Mattilsynets beregningsskjema for næringsinnhold samt standardiserte tilberedningsmetoder og veiing av alle ingredienser til nærmeste gram. Selvsagt nøyaktig porsjonering. Næringsinnholdet vil være 95-100 % korrekt i de fleste tilfeller.

11. Deklarasjon av næringsinnhold

Alle våre måltider er merket med en standardetikett med opplysninger om næringsinnhold, som tilfredsstiller Mattilsynets regler for matmerking.