Trenogmat ble startet i 2016 av et travelt opptatt ektepar som drev aktivt med å trene fitness. Drømmen var å spise velsmakende og helserik mat uten å lage den selv.

 

I løpet av få år har Trenogmat vokst mye. Vår erfarne mesterkokk leder nå et team på sju arbeidere som lager mat av høy kvalitet - mat som ikke går på noe kompromiss når det gjelder smak og helse.

 

Men vi gjør mer enn bare å gi sunn og velsmakende mat til travle mennesker. Vi ønsker også å inspirere og oppmuntre nordmenn til å leve et aktivt og sunt liv.

 

 

Vi mener at sunn mat ikke bare skal være for eliten - det burde være for alle.

 

 

Trenogmat sine måltider er klar til bestilling hver uke. De er uten kjemiske eller kunstige konserveringsmidler og de er vakuumpakket og sjokkfryst for å opprettholde maksimal friskhet.

 

Vi har trykt måltidsnavnet på sidene av boksen slik at det skal være lett for deg å finne det måltidet du ønsker å spise, uansett hvordan du lagrer det.

 

Vi har topp rating på Trustpilot.com og Facebook når det gjelder service i sammenheng med leveringer.

 

 Null stress. Maten er ferdiglaget.

 

Om du skal øke din treningsytelse, utføre noen treningsøkter i treningsstudioet eller bare ønsker god energi til kropp og sinn, da vet du hvor viktig det er å spise riktig.

 

Og ja, matlaging er gøy. Men når du har jobbet overtid, skal treffe venner eller haster av sted til treningsstudioet for å nå dine mål, da ønsker du neppe å måtte bruke tid på kjøkken-arbeid. 

 

Det er der Trenogmat kommer inn.

 

Vår plan for å bygge muskler eller å slanke seg er full av fantastisk velsmakende måltider. De blir laget hver uke med et utvalg lokale råvarer av topp kvalitet, og de inneholder ikke noen form for konserveringsmidler*. Etter produksjon blir måltidene straks sjokkfryst for å bevare friskheten, farge og næringsinnholdet, før de blir levert på døra di.

 

Velg dine favoritter og bygg opp din egen meny fra vår 30+store utvalg av smakfulle måltider. Alle kommer i tre størrelser slik at du kan tilpasse bestillingen din appetitt og kroppsvekt.

 

Eller velg en av våre enkle måltidsplaner som passer både til ditt budsjett og ernæringsmessige behov, med måltider som starter fra 38 kroner*.

 

 

Dersom du ønsker å bygge muskler, gå ned i vekt eller bare se og føle deg bra, så kan våre velsmakende og sunne måltider hjelpe deg å nå dine mål.

 

Vi tar oss av matlagingen din slik at du kan tilbringe mindre tid på kjøkkenet og mer tid på å gjøre det du elsker.