OM OSS

Gjør det lettere for deg selv å nå dine mål. Tren og Mat har noe for alle og enhver, uansett om du er en ivrig idrettsutøver
eller en som bare ønsker å spise sunt og godt! Skreddersy din egen matplan eller velg blant våre ferdige matpakker.

Som et aktivt ektepar med barn og full jobb, merket både jeg og kona raskt at vi slet med å finne tiden til å lage gode, næringsrike måltider som også var tilpasset vår mengde med trening. Tanken om å starte opp Tren og Mat slo meg da det sikkert var mange andre der ute som hadde det samme problemet. Som en treningsentusiast visste jeg fra før av at dette allerede var godt utbredt i andre land, men akkurat i Norge så det ikke ut til å ha nådd sitt fulle potensial. Jeg startet derfor Tren og Mat i 2017 på meieriet i Voll med et ønske om å gjøre hverdagen lettere for mennesker som var i samme situasjon som oss. Allerede etter ett og et halvt år hadde Tren og Mat gjort det så bra at vi måtte utvide til større arealer. I dag holder vi til ved flotte lokaler i Sundbyfoss, hvor vi prepper og fryser ned maten som sendes ut til tusenvis av mennesker over hele Norge.

Hvorfor skal du velge Tren og Mat?

Mat som hjelper deg å nå målene dine

Uavhengig av hvor du velger å plassere deg på en skala fra godt trent til lite trent vil god og næringsrik mat alltid være noe du kan dra nytte av! Om du så er en erfaren idrettsutøver, en ivrig vektløfter, en som trener til en bikini-fitness konkurranse, en som ønsker å gå ned i vekt, en som besøker treningssenteret i ny og ne eller en som rett og slett bare ønsker å spise godt og næringsrikt, kan jeg med nesten hundre prosent sikkerhet si at Tren og Mat har noe for deg. Her kan du skreddersy matplaner for dine behov. Velg blant smaksrike retter med høyt proteininnhold, lite kalorier, mat for muskelbygging, mat for vektnedgang eller veganske og vegetariske måltider og finn kombinasjoner som passer din uke aller best. Uansett hva målene dine er – vi hjelper deg å nå dem.

Ditt drivstoff

Mange synes ofte det kan være vanskelig å finne tid og motivasjon til å lage sunn og næringsrik mat. Spesielt i hverdagen løper timene fra oss, og kanskje får du dårlig samvittighet for å ha spist en frossenpizza tre dager på rad? Med våre matretter trenger du ikke lenger bekymre deg for at du ikke får i deg maten du behøver. Leveranser fra oss gjør det lett og enkelt å tilberede frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Måltidene våre er proppet fulle av gode og næringsgivende ingredienser som gir deg både energi og overskudd samtidig som de varierer mye i smak! Med ferdige måltider levert av oss kan du også bruke mer av tiden din på det du ønsker, om det så er å dra på trening, gåturer, slappe av, være med venner eller ta fatt på en hobby!

Ferske ingredienser fra lokale leverandører

Helt siden ideen om Tren og Mat kom til meg har fokuset alltid vært at maten skulle være næringsrik, variert og basert på ferske ingredienser. På vårt kjøkken i Vestfold jobber det dyktige kokker som til enhver tid benytter seg av ferske, friske og næringsrike råvarer som blir levert fra anerkjente og lokale leverandører. Ferdigrettene som tilberedes baserer seg blant annet på storfe og svin, frittgående kylling, bærekraftig anskaffet fisk, norske egg og norske sesonggrønnsaker. Maten blir deretter umiddelbart vakuumert og sjokkfryst nettopp for å kunne holde på friskheten og de viktige næringsstoffene. Resultatet er ferdigretter som du kan yte godt av når du trenger det! Fra pakkedato er maten holdbar i 6 mnd. Etter pakkene er tint utløper holdbarheten etter fem dager. Vi har også EFTA-godkjennelse for produksjonen av måltidene. For å sikre deg riktig næringsinnhold benytter vi mattilsynets beregningsskjema samtidig som vi veier alle ingredienser. På maten du får levert vil du kunne se en tydelig etikett med informasjon om næringsinnholdet i retten. Etikken innfrir også mattilsynets krav for matmerking.

Billigst av dem alle

Med tilgang på så gode råvarer er Tren og Mat billigere enn noe annen form for ferdigmat. Spesielt når du tenker på mengden protein som er i våre måltider fremfor andre løsninger, vil du se at du får mye mer for pengene per gram protein. Vi har valgt å holde oss såpass rimelige nettopp for å kunne hjelpe deg som trenger å få i deg mat som bidrar til å nå målene dine, og det uten å brenne hull i lommeboka.

Familieeid

Ikke bare startet Tren og Mat som en familiebedrift, det har fortsatt å være det. Dette er noe vi er svært opptatt av. Det at vi er en familiebedrift betyr også at det ikke finnes noen andre aktører som kommer inn og endrer på kvaliteten, prisen eller næringsinnholdet i maten vi tilbyr. Maten er laget med lidenskap, følelser og et stort stort ønske om å hjelpe mennesker å nå sine treningsmål.

Våre ferdigretter er også for deg som tenker at det ikke er det

Det gjør oss stolte når vi ser at maten vår bidrar til å nå andre sine mål. Det å høre fra kunder av oss som har prestert der de ønsket å prestere er virkelig vår motivasjon og drivkraft til å fortsette å lage gode, næringsrike og sunne ferdigretter for alle som trenger det! Og ja, jeg snakker også til deg. Du som kanskje ikke tenker at du er på et så høyt nivå at du kan begynne å bestille skreddersydd mat.. Men det er så absolutt ikke noe visst nivå du må nå for å gjøre det. Tvert i mot. Faktisk kommer du bare nærmere og nærmere ditt eget mål ved å spise godt og sunt – uansett startpunkt. Hvem er det som har sagt at en matplan er forbeholdt de som skal prestere på høyt nivå? Ikke vi hvert fall. Vår mat er for absolutt alle!

Hilsen Tren og Mat familien