Måltider med makroene dine i tankene.

SPIS SOM EN PROFF

Næringsrik mat til idrettsutøvere

Trenogmat har hjulpet meg siden 2017 med å nå mine mål! Blandt annet bygget en physique som har fått meg langt i fitness konkurranser! Trenogmat har også hjulpet meg i en stresset hverdag når man ønsker og bruke tiden på andre ting enn og lage mat! da er alt mye enklere hvis man kan gå i fryseren og hente ett deilig proteinrikt ferdig måltid. Det er utrolig enkelt, utrolig godt og ikke minst får man en god samvittighet etter man har spist ett trenogmat måltid Dette er pga alle de sunne ingrediensene

- Aleksander Solland
SPIS SOM EN PROFF

Næringsrik mat til idrettsutøvere

Har brukt Trenogmat i snart 1 år og har virkelig fått en lettere hverdag. Jeg er mye på farten, bruker mye tid på trening og klarer ved hjelp av Trenogmat å få i meg kalorier igjennom hele dagen. Maten smaker utrolig godt, det er bra utvalg i menyen og maten tilberedes raskt og greit! Anbefales 10/10!

- André Svanevik
SPIS SOM EN PROFF

Næringsrik mat til idrettsutøvere

Jeg begynte å bruke Trenogmat i Januar 2020 og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det gjør livet mitt 10 ganger lettere da maten er ferdig på 2 min fra tint tilstand. Maten smaker kjempegodt, er proteinrik og det er lett å telle hvor mange kcal man får i seg til hvert måltid. Noe som er perfekt for en som vil opp, ned eller vedlikeholde vekten sin. Anbefales på det sterkeste!

- Morten Svanevik
SPIS SOM EN PROFF

Næringsrik mat til idrettsutøvere

Begynte nylig å bruke Trenogmat og er svært fornøyd. Selv om jeg er kresen på smak og matvarer så har jeg klart å finne mye bra fra en stor meny med ulike matretter. Jeg trener mye og er opptatt av å prestere optimalt og derfor setter jeg høyt at jeg får i meg nok mat av riktig kvalitet. Maten er rask å tilberede og smaker veldig godt. Kunne fint anbefalt Trenogmat til en venn!

- Suzanne Svanevik