Meal Prep bokser

Hvordan kan du best holde styr på hva du får i deg i løpet av en uke uten å måtte beregne kalorier for hvert måltid? Svaret er ganske enkelt å forberede mat for hele uka – også kjent som meal prep. Men kanskje anser du ikke deg selv som en stjerne på kjøkkenet og vil heller ikke bare spise 7 bokser med tunfisk i løpet av uken?

Ikke sitt igjen med et overskudd av mat du ikke trenger

Meal prep kan for mange være veldig tidkrevende å skulle gjøre selv, og hvis du vil spise variert krever det også at du kjøper inn en haug med ulike ingredienser. Problemet da er du ofte sitter igjen med et overskudd av mat som du ikke får spist opp og brått har du brukt store summer på mat som ender i søppelbøtta…

Du har alltids alternativet og lage en stor porsjon av samme rett, men da er utfordringen at du kanskje ikke har lyst på samme mat 7 dager på rad.

Vi har meal prep bokser med sunn og næringsrik (for ikke å nevne variert) mat

For deg som ikke ønsker å måtte lage meal prep bokser på egenhånd kan Tren og Mat hjelpe! Bestiller du mat for oss kan du få levert 7 ulike meal preppet bokser (eller enda flere) levert rett på døren. På den måten har du meal prep bokser for hele uken hvor du også er sikret å få i deg de næringsstoffene du trenger. Våre meal prep bokser er fylt med næringsrike ingredienser, gode karbohydrater, proteiner og sunne kilder til fett.

Tilrettelegg for ditt behov

Når du skal bestille meal prep bokser fra oss kan du også justere innholdet ut i fra størrelse. Vi leverer alle matretter i small - medium - large som sikrer at du finner den perfekte mengde for deg.

Våre meal prep bokser har på forhånd blitt sjokkfryst og varmes enkelt opp i mikroen på bare 8 minutter. Med det har du middag på 1-2-3 og som en ekstra bonus – *trommevirvel* – ingen oppvask!