Sunt rett hjem

Du hører ordet “ferdigmat” og tenker kanskje automatisk på pappkartongene som står i butikkhyllene? Hehe, der er du ikke alene. Hva mer tenker du? Assosierer du det med noen negative beskrivelser som usunt, prosessert eller at de er lite mettende? Dette er sant for mye ferdigmat som finnes der ute, men all ferdigmat trenger ikke å være usunn. Vi jobber hardt for at våre ferdige retter skal være en motpol til andre ferdigretter. Våre måltider skal være til hjelp for deg som kunde å bestille sunn mat rett hjem. Men hva betyr egentlig det?

I mange ferdige matretter finner du en del tilsetningsstoffer som er unødvendige og lite næringsrike. I tillegg kan mye av næringen i råvarer bli borte når maten behandles til en eksistensiell grad. Og hva med sammensetningen av ingredienser? Baserer maten seg på rene råvarer eller er det mange ukjente ord i innholdsbeskrivelsen? Dette er ofte tegn på at maten ikke er veldig sunn. For når det kommer til sunnhet handler det om å få i seg næringsrike måltider som baserer seg på rene, ferske råvarer av kvalitet.

Tren og mat leverer sunt rett hjem med ulike kilder til proteiner, karbohydrat, fett og grønnsaker. Dette betyr også at vi tilbyr et bredt utvalg av sunn ferdigmat du kan få levert rett på døren!

Legge inn på hovedsiden.

Tren og Mat har noe av den billigste ferdigmaten for bodybuilding, vekttap og prestasjon. Hos oss finner du matretter tilrettelagt for å nå dine mål. Skal du ut i konkurranse? Vi tilbyr mat som er perfekt for

Bodybuilding
Bikini Fitness
Crossfit
Vektløfting
Vektnedgang